"Steroids turned me into a man."

7. nov, 2018

https://www.kanal5.com.mk/articles/186911/poradi-premnogu-steroidi-stanala-mazh-i-i-porasnal-mal-penis

6. nov, 2018

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2471523/Steroids-turned-man--The-female-bodybuilder-drug-habit-left-penis-facial-hair.html

6. nov, 2018
Kvinnen som nesten ble en mann


En gang for mange år siden var Candice en pen blond barkvinne. Hun var en nydelig blondine. I dag er hun forvandlet til en kraftig muskuløs brunette med mørk røst, skjeggstubber, brede skuldre og en tre centimeter lang penis. Hun har også begynt å bevege seg som en mann.

Hun lider av noe som kalles «dysmorfisme». Det vil si at hun selv ikke ser kroppen sin slik andre ser den. Hun har rett og slett et forvrengt og urealistisk kroppsbilde av seg selv.

Da en treningskamerat tilbød henne anabole steroider, klarte hun ikke stå imot. Hun begynte med steroider fordi hun hatet kroppen sin. Det gikk ikke lang tid før hun ble hekta og avhengig av daglige doser med steroidet Trenbolone.

Hun var overbevist om at overkroppen hennes var for tynn og hengslete. Candice trente opp til tre timer daglig for å bli enda større. I dag ser hun ut som en mann og hater det. I følge henne selv ønsket hun aldri å bli en mann. Hun ønsket bare en muskuløs kropp som en del av et normalt utseende

Aldri før har vel verden sett en kvinne som så til de grader gikk fra å være en feminin blondine til å bli en maskulin brunette. Candice Armstrong har selv valgt å være åpen om sinn bruk av anabole steroider. Til media har hun fortalt sin histoorie en rekke ganger.

I dag må hun leve med bivirkninger som store kviser, betydelig økt kroppsbehåring (særlig på ryggen), og en klitoris som minner mer om en liten penis og så videre.

Hun har heller ingen sexlyst og forteller at hun er mer usikker nå enn hun noen gang har vært. Den tidligere vakre blondinen pleide å få oppmerksomhet fra menn. I dag er det dessverre få som anser henne som attraktiv grunnet maskuliniseringen.

Hun forsøkte å ha sex med en jente, men det gav henne ingenting i følge henne selv.

Klikk på linken for å lese hele reportasje