4. nov, 2018

A reckless life with no reflections

Sarah var en av de som var villig til gå svært langt, i jakten på den perfekte kroppen. Hun konverteret fra anoreksi til megareksi og pumpet kroppen full med anabole steroider. Sarah kunne ikke bli stor nok, uansett hvor mye muskelmasse hun enn la på seg.

Livet hennes gikk inn i en syklus bestående av trening, doping, houseparties og søvn. Å sånn gikk dagene i en evig steroid rus uten mål og mening. Hun følte seg udødelig og uovervinnelig, og livet hadde aldri vært bedre.

Det ble et dekadent, utsvevende og grenseløst liv hvor hun gradvis mistet flere og flere sperrer og mer og mer av den hun egentlig var.

Så kom nedturen. En svart rullgardin gkk ned. Hun vurderte å avslutte livet, og vekslet mellom en euforisk tilstand og et kaotisk mørke. Kontrollen over tilværelsen glapp. Hun ble psykotisk og innlagt på et psykiatrisk sykehus. 

Dette er et utdrag fra Bloggserien "Det kveldende rommet". Novelleseien handler i bunn og grunn om den lange veien tilbake. Sarah hadde viklet seg fast i et spiddelvev og det ble vanskelig å rive seg løs. Dopingmisbruket ble en svært dyrekjøpt erfaring. Hun ble aldri helt den samme igjen.

Klikk dere inn på sidene "Trangt rom" fra del 1 til del 6 og les hele historen om Sarah

Sjekk også ut bloggen om Sarah. Trykk på link til blogg: http://m.dopingmisbruk.blogg.no/